Juhlagalleria Facebookissa!
Verkkokauppaan
 

Solovair for Juhlagalleria

NPS (Northamptonshire Productive Society) on legendaarinen valmistaja jo vuodesta 1881 alkaen. Osuuskunta aloitti toimintansa taatakseen yksittäisille ammattilaisille tasaisemman tulon ja työturvallisuuden sekä helpottaakseen markkinointia.

Suurelle yleisölle NPS-Solovair voi olla tunnetumpi lisenssillä valmistetuista “Dr. Martens by Solovair” -saappaista, joita he valmistivat vuodesta 1959 lähtien. Sittemmin Dr. Martens on siirtänyt tuotantonsa halpamaihin ja Solovair on keskittynyt omiin ja muille merkeille valmistettuihin saappaisiin ja Heritage -malliston klassisiin puolikenkä- ja saapasmallistoihin.

NPS-Solovair eroaa lähes kaikista muista brittimerkeistä siinä, että yritys on 100% brittiomisteinen ja kaikki tuotteet valmistetaan alusta loppuun saakka Englannissa. Nahkoja ei esimerkiksi leikata halpamaissa kuten Espanja, Intia tai Kiina, vaan aivan kaikki yli 200 työvaihetta tehdään yhä Northamptonshiressa.

Juhlagalleria valmistuttaa omia mallejaan heillä tuotemerkillä “Solovair for Juhlagalleria”. Valitsemme yhteistyössä Solovairin suunnittelijoiden kanssa suomalaiseen jalkaan parhaat lestit, parhaimmat nahat ja sopivimmat pohjat. Kaikki mallit ovat luonnollisesti reunoskenkiä, jotka kestävät hyvällä hoidolla vuosia tai vuosikymmeniä.

Kulloinkin valikoimissamme oleviin Solovair for Juhlagalleria -malleihin pääset parhaiten tutustumaan myymälässämme, mutta alla lyhyt esittely kulloinkin valikoimissamme olevista malleista.

Klikkaamalla pientä kuvaa aukeaa lisää kuvia mallista.

Solovair Heritage Oxford for Juhlagalleria

Malli: Oxford Toe-Cap.
Väri: musta.
Mallisto: Solovair Heritage for Juhlagalleria Collection.
Pintanahka: erittäin korkealaatuista vasikannahkaa.
Vuori: nahkaa.
Lesti: Heritage 10885/F.
Pohja: Goodyear welted (ommeltu, vaihdettavissa) nahka, 7mm.
Muuta: täydellinen kenkä kaikkiin juhliin ja viralliseen työkäyttöön.
Hinta: 198,-

Lisää malleja tulossa...

  tiedustelut[ät]morsiusgalleria.com

Copyright Juhlagalleria 2012-2017

www.juhlagalleria.com