Juhlagalleria Facebookissa!
Verkkokauppaan
 

Myymälä

Juhlagalleria sijaitsee Tampereella, Tullintorin liikekeskuksessa Tampere -talon ja rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Yli 300 m2 suurmyymälästämme löydät juhlapuvut ja -asusteet miehille ja lapsille kaikkiin elämäsi tilaisuuksiin. Naisten hää- ja juhlapuvut löydät myös saman katon alta, Morsiusgallerian puolelta.

Osoite:

Tullintorin liikekeskus, II kerros, Tullikatu 6, 33100 TAMPERE (kartta)

Puhelin:

Whatsapp:

020 7199 800

040 6411 739 (viesteihin vastataan vain myymälän aukioloaikoina)

Email:

info[ät]morsiusgalleria.com . Verkkokauppa-asiat: shop[ät]morsiusgalleria.com

Aukioloajat:

ma-to 12 - 18
la 10 - 16

Maksutavat:

Käteinen, pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard, Mastercard ja Diners, Klarna Lasku ja Klarna Tili.  Klarna Laskulla kaikki tuotteet heti mukaan ilman käsirahaa ja korotonta maksuaikaa kaksi viikkoa, jonka jälkeen voit maksaa halutessasi pienissä kuukausierissä. Uutta: opiskelija-alennus -10% kaikista normaalihintaisista tuotteista, myös pukupaketeista ja vuokrahinnoista!

Ajanvaraukset:

Ainoastaan puhelimella tai käymällä, ei sähköpostilla! Ajan varaaminen ei ole pakollista, mutta mikäli haluat varmuudella ja varsinkin sesonkipäivinä  ja -aikoina päästä varmasti sovittamaan pukuja ja saada henkilökohtaista palvelua, varaa aika. 

Ajo-ohjeet:

Tullintori sijaitsee Tampereen keskustassa, aivan rautatieaseman takana, n. 100 metrin päässä Tampere-talosta ja yliopistosta. Autolla tullessasi seuraa Tampere -talo -kylttejä. Auton voit jättää P-Tullintoriin tai P-Tulliin.

Muuta:

- Ulkojalkineet jätetään ovensuuhun aina myymälään tultaessa. Näin pidetään myymälän lattia puhtaana ja pukujen helmat tahrattomina.
- Meillä voit tutustua pukuihin ja asusteisiin itsenäisestikin, sovitukset  kuitenkin ainoastaan henkilökuntamme avustamana.
- Meillä voit sovittaa pukuja ja asusteita ilman mitään ostopakkoa. Valokuvaus on myös sallittua.

Juhlapuvut ja asusteet kaikkiin elämäsi tilaisuuksiin Juhlagalleriasta

  • Juhlapuvut ja -asusteet miehille. Löydät kaiken tarvittavan helposti yhdestä paikasta ja saat kaikkien värimaailman ja mallit sopimaan keskenään.
  • Ainutlaatuinen valikoima, aitoja merkkejä ja huippulaatua. Useita valikoimassamme olevia mallistoja/malleja saat vain Juhlagalleriasta ja kaikki tuotteemme ovat aitoja, huippulaatuisia merkkituotteita maailman parhailta valmistajilta.
  • Sovitustilat vailla vertaa. Yli 300 m2 suuruisessa myymälässämme on 7 erillistä sovitustilaa, joissa voit rauhassa sovittaa etkä joudu koskaan näyttäytymään kesken sovittelun muille asiakkaille.
  • Ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa Sinua löytämään juuri sen oman unelmien puvun ja siihen sopivat asusteet, rennon mutkattomasti.

Tervetuloa tutustumaan!

 

  info[ät]morsiusgalleria.com

Copyright Juhlagalleria 2012-2018

www.juhlagalleria.com